Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
carneyfarley15:   Followers: 0 ; Following: 0


Should Fixing Atlant Gel Take 4 Steps?


Cercetătorii de la Universitatea din Valencia au descoperit că întâlnirea unei femei frumoase poate fi dăunătoare pentru sănătatea bărbaţilor, informează The Telegraph. Astăzi, am auzit că avem zi specială dedicată nouă bărbaților. Azi, ești liber să faci ce vrei, te poți duce la bere, te poți uita la fotbal, îți dedici ziua familiei și poți să faci toate lucrurile masculine pe care nu le poți face în altă zi. Și aici nu mă refer la cele grosolane care țin de înjurături și măsurarea testosteronului în situațiile nepotrivite.
Mentinerea secretiei de testosteron in echilibru depinde erecția bărbaților. Testosteronul este produs sub formă de pastile hormonale sau sub formă de injecții. Astfel de medicamente pot fi recomandate de către orice medic urolog specialist browse around this website sau andrologom, însă numai după realizarea unor inspecții și teste necesare asupra pacientului. Testosteronul se folosește doar atunci când există tulburare sexuală, care este cauzată de scădere a sintezei de hormoni masculini.ziua internationala a tolerantei
Disfuncția erectilă poate rezulta dintr- varietate de tulburări. Și, ca regulă, există mai multe probleme din organism, care and attention bat” într-un anumit loc. Disfuncţia erectilă poate fi prima manifestare an unei boli periculoase, care amenință nu numai sănătatea, ci, de asemenea, şi viață (cum ar fi diabetul sau ateroscleroza). Concluzie: nivelurile ridicate de stres sunt rele pentru sănătatea pe termen lung și cooking pot reduce nivelul de testosteron.
În afară de alimentele enumerate mai sus, pentru creşterea potenţei, specialiştii recomandă bărbaţilor şi administrarea anumitor suplimente (pastile) ce au efecte minunate pentru a ''aprinde focul'' în spaţiul intim. Pentru a veni în ajutorul vostru, în scurt timp, Verdex vă va pune la dispoziţie un supliment excelent pentru creşterea apetitului sexual. Sănătatea nu trebuie neglijată, mai ales cea sexuală.
Extractul de Palmier pitic (Serenoa Repens) este remarcabil pentru bărbaţi şi a devenit faimos pentru utilizările sale în sănătatea prostatei. Este demonstrat ştiinţific, în multe studii clinice, că extractul de Palmier pitic ajută la tratarea hiperplaziei benigne de prostată (HBP) şi în general an afecţiunilor prostatei, inclusiv cancerul de prostată.

Post by carneyfarley15 (2018-01-19 13:56)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com